04.10.2017 14:36:08 Paylaş

Afiyet Olsun İsraf Olmasın

Otellerde yapılan gıda israfının ülkemize ve dünyaya verdiği maddi, manevi ve çevresel boyuttaki zararlarını önlemeyi amaçlayan “Turizm İşletmelerinde Gıda İsrafını Önleme ve Bilinçlendirme Programı” adlı proje hakkında bilgi vermek üzere Aral grup yetkilisi Ali Akgün, Başkanımız A. Zeki Apalı’yı 03.10.2017 tarihinde makamında ziyaret etti. İsraf oluşumuna karşı; otel yöneticileri, otel personeli ve müşteriler için çok yönlü etkinlikler ve çalışmalarla gerçekleştirilecek proje kapsamında israf hakkında afişler, bloknotlar, ilgi çekici tişörtler tanıcı materyaller yer alacak olup konserler, animasyonlar, paneller, kampanyalar düzenlenecek. İlk 50 pilot otelle 2018 yılında uygulamalara başlanacak.